Pengikut aku

Rabu, 16 Mac 2011

best kan di stalk ??







kebanyakan orang berbelog sbb nak ekspresikan perasaan diri sendiri . dan ade yang berbelog untuk sharekan diari diri dengan orang len . tp bila ditnya , kau suka tak kalau ade orang stalk kau ?? kebanyakan yang jawab xsuka , malah ade yang siap marah2 lagi stalker2 diorg kat blog sdri . kan ?? kalau aku pun aku tak ska di stalk . HAHA , itu yang aku tak paham sebenarnya , bila follower bertambah , bahagia gila kan ?? malah ade siap pos2 entri baru kt fb lagi .. nak sgt2 blog kite byk follower . tp mesti korg tau semakin byk follower semakin byk la stalker2 anda . kadang2 aku tak paham gak ngn aku sdiri , aku menulis sbb nak kumpul follower atau nak saje2 menulis . sbb kadang2 aku bace2 blog org , saje je nak wat pkataan2 bombastik untuk attract org follow . HAHA , kate tak suka di stalk ?? tp kenape cari byk follower ?? heran tak ?? HAHA , tp blog2 yang berbentuk ilmiah atau keagamaan mmg patut la kumpul follower byk2 , tp blog2 yang biasa mcm blog aku ni . ptt ker ?? HAHA , dan skang ni pun aku masih taktau aku menulis ni sbb nak attract org follow aku atau aku saje nak menulis sbb minat .. HAHAHA , lu org pkir lah sdri !
tp minat menulis itu still ade .

like kalau anda same dengan saya .
follow saya jika anda berminat dengan celoteh saya .
HAHA , 

2 ulasan:

Dea berkata...

eh...org srawak duhal... :P

BiOdAtA AjAi ZaMrI berkata...

hehe ,, knk ?? cni tauk ?? yoobiihh , kmk dstalk gikk.. HAHAHA .