Pengikut aku

Jumaat, 18 Mac 2011

3 hari yang memenatkan .

hari ni baru reda ketensionan aku after aku tau soft copy website aku n da geng dah di anta .
setelah dua hari lebih bertungkus lumus menyiapkan benda alah tu , akhirnya siap jugakk .
credit to all my group members , especially to ihsan yang byk gler buat keje . sori la kalau korg tgk aku mcm dok saje je , aku just ikt arahan korg . ape yang disuruh , itu yang aku kerjakan . takde niat nek escape punnn .aku mmg buta IT ckit , tak pandai la nak men ngn benda2 alah camtu , tambah2 lagi aku belajar dr org . mmg lambat gler nak catch up . aku style yang mesti belajar sdiri kalau bab2 IT ni . mcm blog ni pun aku tak tanye org cne nak buat . aku just belajar dr setiap ape yang aku tekan . HEHE , den jadilah blog ni . baru aku tau , nak buat blog ni senang gler drpd nak buat web . web ada susah ckit laa , sampai malam2 kami berjaga coz nak siapkan website ni . mmg penat gler2 lah . si ihsan sampai tdo pkl 3 pagi , den esk pagi sampai miss kelas coz bgn lambat . cian kt ko san . aku salute kat ko ihsan ! HAHA , dua malam tdo lambat kan ? pastu semalam ade quiz math , nasib baik senang je .. thanx encik deedat coz bg soklan senang . HAHA . hari rabu malam khamis suma muka ketat coz website kami kene stat dr zero balikk coz ape yg dh buat tak leh pakai . den esk lak quiz math yang aku cakap td . fuuuuuuuuuhhh , kalau ade yang buat somthing wrong rase mcm nak lempang je . HAHA , tp kami tabah . buat je walaupun fed up dah coz kene stat dr zero balikk .. last2 baru pagi td benda alah tu siap sume termasuk print report n burn softcopy ke dalam CD . huuuuhhhh , puas at ! HAHA , group len seminggu kott buat benda ni , tp kami 2 malam je . HEHE , blh tahan jgak la website kami . insyaALLAH , dpt celen ngn group len punye . kalau kami menang . website kami akan jadi website rasmi PPPU  UNIMAS .


3 hari yang aku sgt2 penat , bkn saje buat website tp 3 hari ni tpkse ulang alik pegi kampus barat , tak suke ke kampus barat coz panas . suke dok kolej seroja je . HAHA , ptg rabu tpksa attend utk focus IT d FIT , semalam pegi men bowling , igt nak release tension . tp makin tension coz computer kira markah rosakk . -,-
den bgn pagi td ihsan cakap ko kene pegi barat plak coz ade talk kt CTF , cuma pelajar2 terpilih je yang pegi . dan aku disenaraikan yang kene pegi . xtau knape , tp yang terpilih tu sume budak2 cemerlang . adakah aku termasuk ?? HAHA , ntah la . padahal math je punn yang A . yang len hanco sume . kiteorg g denga ceramah dr salah sorg Prof yang dapat NOBEL PRIZE iaitu PROF. DR . DOUGLAS OSHEROFF .



itulah orgnye , HAHA . bkn senang tau nak dpt NOBEL PRIZE . jarang2 sgt org dpt anugerah ni . pastu bg ceramah kt kteorg free2 plak tuh . tp ,mase die tgh bg ceramah . aku tersengguk2 kt belakang . HAHA , coz ngntok plus penat gler . dh la aku tertinggal bas masa nk g dewan CTF . so , terpaksa aku tggu bas yang seterusnya . kiranya aku bergerak seorg diri lah , mmg takutt jugak la.. tkt tak dpt balekk kolej .HAHAHA , padahal takde ah jauh sgt . btw , aku nak cakap laju gler die cakap english baiii . phm2 la kan slank omputih cne . aku, kalau stkt slank English Malaysia walaupun  laju cne pun aku still leh paham . tp die bg ceramah td , aku tak dpt nak grab sgt , sbb tu yang tersengguk2 aku kt belakang tuhh . HAHA ,  dalam kpale hotak aku , nak chow ke tak nak chow ke tak ? HAHA . bgs tdo dalam bilik lagi best . tp aku terpikir plakkk td mase nak masuk aku ternampak makanan buffet byk gler . konpem utk hadirin hadirat yang hadir . so, tak jadi chow . HAHA , lapa gler kott sbb pagi tak sempat nak makan . den skang ni dalam proses nak save duit , so tggu je lah majlis tu habis demi makan free . HAHA .. abis je majlis, agak2 dalam pkl 11 lebih cmtu lah . aku org first dr budak pre u yang ambik makanan . HAHA , mula2 aku ajak budak2 ni . tp budak2 ni malu coz igtkan untuk tetamu2 istimewa jeee . tp aku cuba mendekatkan diri dgn Miss A'a iaitu lecturer aku . miss cakap , ambik je lah mknn tuhh .. aku ape lagi ambikk je lah . hehe . budak2 ni yang rugi coz malu . bweeeekkk ! haha . aku yang kenyang . byk gler aku sebat , HEHE . mknn free , makan je lah puas2 . bab makan , orang tamak takkan rugi . btol tak ?? :D

k lah , dats all from me . hehe . lotih menulis ..
assalamualaikum , salam sejahtera .
;D
peace no war !

4 ulasan:

cik ayu berkata...

group mun wat 2 ari??group aku wat stgah hari.. hhahha,,, giler kejap,, taniah sebab ciap.. haha

fasha berkata...

amboi kacak nyeee...hahah

BiOdAtA AjAi ZaMrI berkata...

cik ayu : sek mu takpo pro2 blako ..
fasha : yeke?? :p

cik ayu berkata...

pro gapo... udoh banga eh.. nanti mun tgok lah hasil kije last minit... hehe,