Pengikut aku

Selasa, 22 Mac 2011

aku tak suka blog yang suka mencarut .

kadang-kadang belog yang mcm tu byk follower-follower . pelik dan heran gak aku . title pun dah mencarut . konten lagi lahhh . errrrr . sumpah aku tak suka , pastu bajet blogger hebat plakkk . manusia2 . janganlah terlalu angkuh mcm ni . dalam belog suka je mengate orang ni mengate orang tu , ekau buat belog just nak umpat orang je ke ?? tau la orang orang dok cakap ekau blogger hebatt . tp jgn la sampai angkuh , prasan hebat mcm ni der .

kpd blogger blogger yang menulis diari mcm blog saya , cuba renung-renungkan ape yang saya ckp ats tu . janganlah menulis bnde2 yang memberi kesan negatif kpd pembace . jgn buat dosa dgn tulisan kite , insyaALLAH .

pesanan ni utk semua blogger .  

assalamualaikum .

6 ulasan:

najmeenazam berkata...

blog aku tak mencarut. follow ah. hahahahaha

syamsulfitri berkata...

blog aku mencarut.haahahha

pendapat semua orang boleh bagi,tapi nak semua orang ikot pendapat kita susah ah.

sebab,manusia ni berbagai bagai.manusia tak statik.

tak semua orang suka apa yang kau suka dan tak semua benci apa yang kau benci?

:D

seriusly,aku menulis for the sake of myself.sape nak follow,terpulang.

kadang uh,baik kita menulis untuk kepuasan diri dan pembaca.follower belakang kira,sebab follower bukannya semua baca.trust me.

pernah je aku memaki hamun segala,ada komen yang tak puas hati ngan aku,tapi anon jelah.

macam post dah aku kat sii.

keep on writinglah.lama lama nanti tau macam mana cara dunia ni berfungsi.

hahahahhaha

*panjang kan?dic

wakakakkaka

btw,jgn follow blog najmeen uh.mengarut je.hahahah.no hard feeling najmeen.

BiOdAtA AjAi ZaMrI berkata...

-,- ape korg neh ? aku bc blog kwn sekelas aku yang gado ngn aku dulu lah . blog die mmg suka memaki hamun aku . sbb tu aku pos bnde nih . mmg follower die ramai . huurrmm , sori kalau sape2 trase .

syamsulfitri berkata...

aku just bagi pendapat lah -.-

cik ayu berkata...

aku sokong mun zai.. hahaha..
sabar zai.. xsoh caro lah kokre laen..
manusia ni mcm2..

BiOdAtA AjAi ZaMrI berkata...

cik ayu : dh2 , xsey ulas pnjg2 dh .