Pengikut aku

Jumaat, 25 Februari 2011

team kami MENANG......

MENANGgung keKALAHan..

haha..menang jugak kan?? aku just nak cite, sampai je kteorg kt sane..terus kena kerah bersiap cpt2..n terus masuk court tanpa stretching...suma player masih lagi tak panas..so, kteorg men dalam keadaan tak de persiapan..n aku frust penalty aku shoot tak masuk !!! bola dah kuat,tp mistake aku bg bola tgh. sumpah aku nebes masa ambik penalty... rugi aku tak pass kt irfan anhar je..sorii fann...sori geng...n aku punyai peluang sko tp aku tak manfaatkan..sooriii sgt2...mmg aku tak perfom la tadi...aku men tak mcm biasa aku men..myb aku dh lme tak men tournament kott..rasa psycho gler2 doe bla tatao cne team lwn...sbb tu aku rasa cuak koott..
dh laa..skang ni tggl je lg A-TEAM..last asasian team..team pling power yg asasi ade..all the best to 10 of you guys !!

the underdog f.c

dengan segala hormatnya team aku yang bernama the underdog fc..bapakk ah buruk nama..hahaha..akan turun berdepan team....teaaaamm..team ape ntah..pada hari esok,
26/02/2011..bertempat kat stadium tertutup samarahan...kalau tanye sal nbes..agaaakkk jugakk laa..sbb ni 1st time team ni bermain bersama n kteorg tatao cne rentak permainan lawan...the underdog fc..nama team kteorg direka oleh azuan roslan atau nama komersialnya azalanbai sebenarnya..aku tak bpe suke sebenanya,sbb mcm rendah diri sgt jee..tp azuan plak ckp, team kteorg, team ketiga asasi...so, player player yg power2 suma dh dsumbatkan dalam team pertama n kedua asasi...kteorg ni mcm ambik sisa sisa player futsal yg ade kt asasi ni lah,bila kte dpt cipta kejutan..baru la org tgk team kte..walaupun name underdog..haha...jersi team dh siap..huhu..glerr ah semangat..siap berjersi ag..kapten kteorg si azuan ni lagilah..siap bli kasut n stokin baru..hahaha..tp all the best to all of you guys...termasuk team pertama asasi gak yang akan turun bertempur utk kali kedua after match kteorg..team kedua asasi dh kalah d tgn team pertama mggu lps..so, yg tggl team pertama n ketiga asasi je lah skang ni..match team pertama n kedua asasi mmg tepati ramalan...aku dh agak dh, team pertama menang..nama pun team pertama asasi kannnn..poweerrr stiap ruang..haha..bapaaakkk ah nbes nak lawan esk..dh la aku baru recover dr injured..haha,.injured kt tgn je punn..bajet pro player ah ko zaaii...hahaha...

 nama ajai n no keramat aku 10.. haha..
star dalam underdog team.. :P
star la sgt..
aim aku jaringkan 2 gol..!
hope dapat...
insyaALLAH..
kteorg pilih kaler merah sbb org cakap merah selalu bwk tuah..
team yg lwn team aku esk..
beware of this guy..
hahaha..

 ni la kapten kteorg..haha..bapakk ahh kurus..tp determination sgt tggi !
dan berkebolehan buat lawak yg tggi..hahaha..
org nye yg nsem dpt memikat ramai pompuan..
kelebihan die blh menjaga defend dgn baik dan salu buat keja bodoh dalam court..haha


berbaju itam keeper kteorg..mempunyai kemahiran menangkap bola yg kemas bla menjaga gawang..tambah2 gol besar..mudah dibolosi jika men tak pakai lens.. -,- ..fadzli segri..



semangat afif ashfia yang tggi,bila ditnya cne ko rasa game pg esk..die jwb dengan slumber,aku relek je..tak nebes..haha..bgs.! berkeyakinan tggi .berbekalkan kasut yg 1st time bli mahal..haha..

 haha..agak pelik,budak ni org pggl die super subs..haha..
irfan anhar..

 sorg2 nye budak kecik dlm team kteorg..haha..
sgt licik..nama samaran die TOY..

 penah mewakili sekolah pada zaman dulu..
die cakap, die blum fit sepenuhnya kerana lame dh tak men bola..
harap2 die fit utk tuornament ni..amsyari..


berkebolehan dribble bola...dikatakan die merupakan perancang utama team kteorg..
haha..azri..

mempunyai penyudah yang tajam..kadang2 sial jugakk..bola depan gol tak masuk..
hahaha..tp skali die dpt rentak jaringkan gol..ledakan lps tu konpem byk bjaya..

antara penyerang yg disegani dlm the underdog fc..
meminati arsenal yg amaattt..
org kata,die bayangan carlos vela kt unimas..
hahaha..


cuak tak denga kehebatan2 membe2 team kteorg??
haha..konpem cuak punye...
gudluck team THE UNDERDOG FC..we can do it guys !! yakin jee..men bgs2..kalau kalah gak..xde rezeki lah tu..
gudluck !! ^_^


Ahad, 20 Februari 2011

happy birthday to me ! :)

 ni gmba bufday kek aku taun lps...


first of all dengan bangganya aku nak cakap, hari ini 21/02/2011. secara rasminya umur aku dah bertambah lagi satu tahun..hehe..takde lagi sweet 18..dh masuk sweet 19..harap2 sweet laa...bersyukur ke hadrat ALLAH S.W.T kerana buatkan aku masih lagi bernafas dan dapat menikmati keindahan ciptaanMu ini..alhamdulillah..


skang ni aku tgh menunggu bb storm 2 from my mum...tp xtau bla la dpt..mak aku ckp, tggu dulu . akan dpt juga..hehe..tak kesah la bla dpt..asalkan dpt je... weeeeee... <3

time kasih kpd my famili aku coz jaga aku properly tanpa kenal erti penat lelah sampai aku besar cmni..even aku byk kerenah, tp famili aku ttp di sisi aku..aku sayaanngg famili aku byk2.. <3
ayah,bank in duit ... :P hahaha..

dan ,
time kasih kepada membe2 yang wish birthday aku...
yang mendoakan kebaikan aku..time kasih sgt2..
aku syg kwn2 aku ..insyaALLAH, doa2 yang baik korg ucap kt aku berbalik kt korg balik..
amiinn..

kepada the one and only...
NUR AIN HAZIRAH BT AZMI..
thx coz pos about my birthday in ur blog...

blog awek aku <3
blog saya tak sefemes awk.. -,- walaupun saya yg buat dulu...
weeeee.... byk peminat diee.. :P

walaupun malam birthday saya, awak tdo !
walaupun awak bkn org yg 1st wish birthday kt fb.. !
tp xpe...awak la org yg 1st wish birthday saya kt hp n blog ..
haha..thanks my dear.. :)
mana eifel tower saya???
hadiah len???
saya nak bolot duit awk ni... :P
masa ni la chance saya nk jd pisau cukur..
aaiii.. kata cikgu .. cikgu kan duit byk2.. haha..elauunnn cikgu kan byk2... :P

aku suka tgk video yang dihantar oleh membe aku ni..hehe..cute n lawak..


video


happy bufday to me !
<3 <3 <3

taun ni dh xdpt kek.. :(
anyone nak bg saya kek??









Jumaat, 11 Februari 2011




bulan 5 nanti baru blh cover bermusic..
hehe..skang ni xleh..
sbb saya xreti men gitar,,
adik saya je pandai..
nantikan memang khilafku yang seterusnya..
:D
sori kalau melodi saya xsama dgn yg asal..
sbb saya baru grab kelmarin lagu ni,after tgk kazen saya cover..
hehe..sblm ni xpenah nyanyi pun lagu ni..

p/s : saya nyanyi utk awk.

Khamis, 10 Februari 2011

dua jiwa satu hati cover by me and my bro...



sampai je kt umah,after a long journey dr kuching ke kota bharu...
aku n my bro terus pekenekan satu lagu..
sori..suara aku masa ni kurang ckit sbb demam n letih..
tp aku cuba tarik semampu aku..
aku menyanyi suka suki jee..
utk memenuhi kehendak hobi aku..
kalau xsedap jgn marah..
kalau sedap layan je laahh..
:)

bakat yang terpendam ...



sumpah aku suka kazen2ku yang comel ni cover lagu memang khilafku ni..
fuuuhhh..suara kazenku tu mmg menusuk kalbu gler beb..huhu..cute gler suara die..
yg men gitar tu abg die..haha...pandai tak die men gitar??tgk la kazen sape??? :P
keluarga aku mmg berdarah seni lah...
ptt la suma suka karaoke..
budak kecik yg menyanyi tu baru berumo 11 tahun k..
huhu..blh masuk idola kecil ni..
td cuping telinga aku denga ade org bukak video ni kt bilik mane ntah..
kembang luas idung aku...haha...
aku tak tau pun kazen aku yg kecik molek tu reti nyanyi mcm aku..
ehem2..haha..aku tak tahu skang ni suara die bapak bez cam gitu..
last aku denga die nyanyi bulan 4 tahun lps..
after aku msuk UNIMAS..aku dh tak denga die nyanyi..
dulu bez gak die nyanyi tp takde ah bez cam gini..
sbb..yeellaaa..taun lps die kcik lg koottt..suara pun masih childish lg..
skang ni dh besar ckit..suara pun dh berubah byk..
aku balik kelantan hari tu xsempat nak denga suara die nyanyi....
teringin la plak nak berduet ngn kazen sdiri..
hahaha..btw,lagu yang diorg nyanyi tu pun..
menyentuh jiwa aku..sbb makna lirik lagu tu..
peeeerrrrrggghhhh...penuh bermaksud..
puitis siooot..aku tak kesah org nak cakap aku jiwang ke hape layan lagu2 cmni..
aku tak suka jadi hipokrit..kalau aku suka lagu tu..aku mmg suka...tak kesah la jiwang ke..
rap ke..metal rock ke..slow rock ke..indie ke..kalau lagu tu besh n liriknye kene ngn aku..
konpem aku suka..tambah plak melodinye besh dilayan..

Memang khilafku menyayangimu
Memang khilafku menyintaimu
Tapiku tahu semua itu
Tak akan kembali lagi

Bukan ku pinta segunung janji
Tidak ku harap sinaran ini
Cuma ku ingin setulus kaseh
Kesetiaan kekal selamanya

Oo..oh syakila
Senyummu enggan pergi
Tawamu mengiringi
Wajahmu ku terbayang
Hadirmu dalam mimpi
Umpama bidadari
Potretmu kutatapi
Mengharap kau kembali

Memang kurindu saat bersamamu
Memang tak mampu melupakanmu
Tapiku tahu semua itu
Tak akan kembali lagi

Selamat tinggal pada kenangan
Selamat tinggal pada igauan
Terima kaseh aku ucapkan
Untuk percintaan ini...





*untuk awak,
lagu ni untuk awak..
terima kasih sbb penah muncul dlm idup saya..
makin byk awk tggl saya,makin byk awk kene buat kalau nak dptkan saya balik..
yuupp..sbb tu awak susah gler nak dptkan saya balik skang ni..
sbb awak dh byk tggl saya..
byk bnde awak kne buat untuk saya yakin balik ngn awak..
harapan saya awak buat saya yakin balik ngn awak..
tp harapan msih tggl harapan..
saya tau awak tak mampu..
tp kalau awak berani..
tu lah yang paling berharga buat saya..
tp skang awak dh give up..
takpe,saya ok je..
means awak masih belum betol2 nak saya..
kalau awak berangan nak your by laki mu nyanyi lagu "i need a girl" utk awak..
saya lak berangan nak awak buat sesuatu utk saya..
btw,time kasih coz mencuba..





Rabu, 2 Februari 2011

~~~~Eoddeokajyo = what should i do ~~~~~

JANG GEUN SUK !






Hangeoleum mankeum geudael bonaemyeon nunmulina
Hangeoleum mankeum geudaega gamyeon deo nunmuli heulleo wa
Soneul bbeodeodo sonnaemileodo daheulsu eopneun goseuro
Geudae ganeunde japji motago nan ulgoman itjyo

Eoddeokajyo eoddeokajyo geudaega ddeonaganeyo
Eoddeokajyo eoddeokajyo naldugo ddeonaganeyo
Saranghaeyo saranghaeyo mongnoa bulleobojiman
Geudaen deutji motaeyo gaseumeuroman woechigo isseuni

Haruonjongil jiwobojiman ddo ddeoolla
Haruonjongil ibyeolhajiman ddo dasi ddeoolla
Soneul bbeodado sonnaemileodo aneulsu eopneun goseuro
Geudaen gatjiman chatji motago nan ulgoman itjyo

Eoddeokajyo eoddeokajyo jaggu geudaeman boyeoyo
Eoddeokajyo eoddeokajyo nan geudael saranghaneunde
Mianhaeyo mianhaeyo naemali deullisinayo
Dasi dolawajwoyo geudae animyeon nan andoeniggayo

Eoddeokajyo eoddeokajyo nan ojik geudaebbuninde

Eoddeokajyo eoddeokajyo geudaega ddeonaganeyo
Eoddeokajyo eoddeokajyo naldugo ddeonaganeyo
Saranghaeyo saranghaeyo mongnoa bulleobojiman
Geudaen deutji motaeyo gaseumeuroman woechigo isseuni