Pengikut aku

Ahad, 20 Februari 2011

happy birthday to me ! :)

 ni gmba bufday kek aku taun lps...


first of all dengan bangganya aku nak cakap, hari ini 21/02/2011. secara rasminya umur aku dah bertambah lagi satu tahun..hehe..takde lagi sweet 18..dh masuk sweet 19..harap2 sweet laa...bersyukur ke hadrat ALLAH S.W.T kerana buatkan aku masih lagi bernafas dan dapat menikmati keindahan ciptaanMu ini..alhamdulillah..


skang ni aku tgh menunggu bb storm 2 from my mum...tp xtau bla la dpt..mak aku ckp, tggu dulu . akan dpt juga..hehe..tak kesah la bla dpt..asalkan dpt je... weeeeee... <3

time kasih kpd my famili aku coz jaga aku properly tanpa kenal erti penat lelah sampai aku besar cmni..even aku byk kerenah, tp famili aku ttp di sisi aku..aku sayaanngg famili aku byk2.. <3
ayah,bank in duit ... :P hahaha..

dan ,
time kasih kepada membe2 yang wish birthday aku...
yang mendoakan kebaikan aku..time kasih sgt2..
aku syg kwn2 aku ..insyaALLAH, doa2 yang baik korg ucap kt aku berbalik kt korg balik..
amiinn..

kepada the one and only...
NUR AIN HAZIRAH BT AZMI..
thx coz pos about my birthday in ur blog...

blog awek aku <3
blog saya tak sefemes awk.. -,- walaupun saya yg buat dulu...
weeeee.... byk peminat diee.. :P

walaupun malam birthday saya, awak tdo !
walaupun awak bkn org yg 1st wish birthday kt fb.. !
tp xpe...awak la org yg 1st wish birthday saya kt hp n blog ..
haha..thanks my dear.. :)
mana eifel tower saya???
hadiah len???
saya nak bolot duit awk ni... :P
masa ni la chance saya nk jd pisau cukur..
aaiii.. kata cikgu .. cikgu kan duit byk2.. haha..elauunnn cikgu kan byk2... :P

aku suka tgk video yang dihantar oleh membe aku ni..hehe..cute n lawak..


video


happy bufday to me !
<3 <3 <3

taun ni dh xdpt kek.. :(
anyone nak bg saya kek??









8 ulasan:

qu 'an berkata...

bufday..
moga pnjang umo..!
=)

Mohd Zaihazlan berkata...

thx qu'an.

ama berkata...

dye punye tajuk post mcm dalam HKLBR. hehehe.. anyway,hepi bufday..:)

Mohd Zaihazlan berkata...

hahaha..yeke???kite bako je..

Mohd Zaihazlan berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ama berkata...

sabo je la.. hahahaha

ir anis :) berkata...

zai, aku dedicated video ney khas untuk kau :)

http://www.youtube.com/watch?v=dePMU8R131s

Nurun berkata...

happy bufday dik kacak!