Pengikut aku

Isnin, 28 Mac 2011

aku hot di UNIMAS ?

waaaahh , haha . sometimes aku heran kenapa orang suke cakap cakap pasal aku . aku ambik makanan pun budak budak degree tunjuk tunjuk aku , pastu bisik bisik sesama sendiri . hot dan perasannye aku . HAHA . di mana mana saje lah , aku selalu terperasan org tgh cakap cakap ttg aku . i don't know wheither it is true or not .  ataupun aku je yang perasan . hurmm . semalam ade org cakap life aku dekat UNIMAS sebenarnye penuh dengan stalker . bayangkan senior dari kolej barat pelajar dari FACULTY ENGINEERING  plak tuh , dapat tau aku nih jenis yang cne . jauhnye cte pasal aku merantau . aku tak tau lah , cne die dapat information ttg aku . fb aku ? blog aku ? ataupun just tgk aku jalan den terus buat andaian ttg aku . tp yang pasti die mendengar daripada orang orang yang bercakap pasal aku . haha , powernye orang orang yang bawak mulut ni mentafsir perangai aku ey , padahal aku takde lah rapat sgt ngn korang . resign la dr belaja akademik nih . jadi bomoh lagi lumayan kott kalau korg power dalam bab bab gitu . sekali lagi pelikk , knape aku ? wonder why . kalau korang cakap cakap pasal kebaikan takpelah jugaak , ni byk kott yang tak betol . haaiisshh . padahal aku kat cni tade punn bergaul sgt ngn budak budak degree . kalau ade punn , itu dulu lah . tp takde lah byk . sorg dua je punn . please lah weehh , aku takde cite cite sal korang . so, jgn lah dok jaja sgt nama aku . aku manusia biase sama cam korg gak . byk kelemahan , tp tak bermakna ape yang korg pk pasal aku tuh betol sume . hanye org org yang rapat ngn aku je tau aku cane . myb aku ade aura kuning kot dalam diri aku sbb tuh aku selalu jadi centre of attention . orang beraura kuning ni dikatakan penuh dengan kehangatan . haha , waaahh . is it true ?? 


nampak tak aura aku ?
haha ,
super saiya !


dah dah la wei cte cte pasal aku , korang kabo berito yang tak betol pasal aku tuuhh . aku tak mcm tuh . aku baikk ,tak penah bunuh orang . aku setia , dah 4 tahun lebih aku mencintai sorg pompuan je . aku pemurah , aku salu je kongsi makanan aku ngn membe membe aku . so , aku dikire manusia yang bagus lah kan ? haha , best gak mengangkat bakul sdiri ey . huhu , yelah , sape ag nak angkut bakul aku kalau tak aku sdiri . asyik aku kene kutuk je . sapelah yang nak puji aku . (mntk puji) :P
daripada korang bergosip gosip pasal aku bgs korang gosip pasal cte2 len wehh .cte org len best ag koott . lagipun tade faedah korang dok jaja nama aku , dapat dosa ade ah . 

sori kalau ade yang terasa , tak marah pun cuma pelikk aku dijadikan bahan cakapan cakapan orang orang yang tak berape nak mengenali aku . 

p/s : don't judge a book by its cover .

assalamualaikum . ^_^ (have a nice day)



5 ulasan:

qu 'an berkata...

aura kuning..?
=)

BiOdAtA AjAi ZaMrI berkata...

iyuupp . bakpo ?

qu 'an berkata...

xde pape=)

The Lady & Mr Vampire berkata...

wahahaha...aura kuning? saiya stuff? erk? hahaha...

mcm aneh..a dn weirdo. heh.

btw, kat my belog ada buat contest,

can check it here.. http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/03/contest-kami-fotogenik.html

lalala,,papai..ur face like korea la... rambut i mean..

BiOdAtA AjAi ZaMrI berkata...

quan : -,-
lady : ok , tq .. :)