Pengikut aku

Ahad, 3 April 2011

aku patut syukur .

yeeaahh . speaking aku quite ok tadi . den aku dapat topic senang . huahuahua . alhamdulillah . hidup aku makin ok . aku dah tuka suma password yang berkaitan kepada yang lain , so i no longer think about that . i still thinking bout that actually , but not like before lah , tak guna aku tggu bulan jatuh ke riba aku . haha , bulan pun dah tak tgk aku skang ni , apetah lagi nak jatuh ke riba aku . fiiuuuuuuuuhhhhsssss . berbunga beranting gler ayat . hehe , biarlah aku cari hidup baru untuk menjadi muslim yang mukmin . insyaALLAH , semua muslimin dan muslimat impikan untuk jadi mukmin dan mukminat kan ? tapi aku muslim yang lemah , selalu jatuh ke lubang syaitan ar-rajim . walaupun penah menyesal dulu , tp still lagi ulang benda yang sama . itulah hasutan syaitan . tak penah penah nak give up menghasut manusia . kita manusia mmg takkan leh lari dari hasutan syaitan . sekali dua pasti akan terhasut jugaakk . tp aku cuba sedaya upaya aku untuk berubah . ALLAH guide me please ... :)


aku akan tunaikan janji aku . insyaALLAH . 
(tade kaitan dgn gmba)

haha , ngokkkssss ..

assalamualaikum .

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

alhamdulillah, bukan mudah nak dapat belas kasih sayang hidayah dari Allah, dalam berbililion manusia kau salah sorang yg terpilih utk dekatkan diri dgn Allah, moga niat kau istiqamah, dan dalam perubahan harus seiring dgn ilmu tentang islam, jgn lupa join mana-mana kuliah agama atau mulakan tarbiah dgn meminta nasihat drpd rakan2 yg punya fikrah islam, mereka lebih faham soal hati. semoga Allah non-stop memberikan kau kekuatan.aminn

BiOdAtA AjAi ZaMrI berkata...

aminnn . insyaALLAH . syukran . :)