Pengikut aku

Khamis, 23 Disember 2010

sejauh mana aku......

yaaaa...
kalau dulu aku tak kuat...
kalau dulu aku selalu lemah tanpamu...
tp masa yang begitu pantas berlalu mengajar aku untuk lebih kuat..
cne masa blh aja aku??
haha..
wonder....
dats somthing to do wif be patient and redha wif ALLAH's qodo' and qadar...
yuuupp....
segalanya kita serahkan kepada ALLAH swt....
kalau ada jodoh..maka ada la..
kalau takde terima saje laa..
aku cuma harus bersabar dengan segalanya..
aku pasti dan yakin ALLAH dah sediakan yang terbaik utk aku....
aku bknnya taknak terima sapa2 jd teman aku.....
kalau dia jodoh aku,yang dah ditetapkan utk aku....
maka,aku akan terima dia jadi teman hidup aku..
aku tak kesah sama ada dia miskin kaya hina cantik atau sebagainya...
asalkan dia seikhlas2nya utk hidup bersama aku...
boleh tahan dengan kerenah aku...
aku akan terima diaaa..
sapa lah aku kalau nak demand perempuan2 yang lawa,kaya,berpangkat suma kan..
tp kalau ikutkan hati suma org nak yang perfect kan..haha..
tp jodoh ajal suma d tangan ALLAH..
so,berserah dan berdoa saje la semoga apa yang kita citai tercapai..

klik ! mode gedik oN 

haha..main point aku sebenarnya aku nak ckp aku single...
jangan percaya org len ckp aku in a relationship ke,complicated ke,married ke ngn someone...
haha..
aku tau ramai yang ckp aku ada gf..
tp itu suma salah !
dengar statement aku..
aku single !
haha..aku dh buat besar2 tu..
xfhm2 ag xtau laaa..
so,sapa2 yang nak masuk,silakan..
hehehe..
tp kalau kene reject jgn mare....
aku ada pengalaman kott kene marah coz aku tak trima cinta dia..
hahaha..
terus aku di remove dan di block kt fb die...
tp tp tp !
ADA AKU KESAH???
haha...
capital letter ag tu..
sengal !
dan ada gak yang sggp serahkan semuanya kt aku..
astaghfirullahaladzim...
ni la yang paling aku takut..
dunia skang ni dah sgt2 terbalik..
ada perempuan yang sggp serahkan semuanya demi lelaki..
aku bkn tkt ape...
tkt TERterima dgn godaan yang sehebat ini.. :P
hahaha..
bahaya tuu...
tp aku mintak2 dijauhkan laaaa..
aminn..
aku taknak buat dengan org yang bkn bini aku..
konpem nanti bini aku akan menyesal kalau dia tau laki dia dh buat dgn pmpuan len sebelum ni...
hehe..
agak kotor sedikit pos ini..
lantak la !
aku nak pgg tgn bini aku je.. :)


hurmmm...sejauh mana aku akan kuat tanpa awak??
walaupun hati ini sekuat setegar karang..
tp AKU JUGA MANUSIA..hehe..pinjam title blog kazen aku...
yes.. ! aku juga manusia sama mcm org len..
aku ada hati
hati aku mudah pecah..
once broken considered sold..
hahaha..
xde lah !
sekali hati aku pecah..
susah nak atur balik dh,,
aku dh tawar hati...kecuali awk btol3 buat aku wow !
she's really2 want me to back in love wif her...
tp saya tak nmpk suma itu..

btw,bgs la kalau awak juga sudah kuat mcm saya....
jaga awak punye bf baik2..
jangan pandang belakang...
ada hantu...
the hantu is me...
hahahahaha..


yuuupp..sekali lagi,sejauh mana aku akan kuat tanpa dia???

aku dan [ ? ]






2 ulasan:

fairy belle berkata...

like..!!!!

Mohd Zaihazlan berkata...

hahaha..iboh tkaong2..skit tlinga kmk..haha