Pengikut aku

Ahad, 28 Ogos 2011

sihat tapi tak sihat

assalamualaikumm ,

ni nak komen ckit ni sal penjawat awam yg berkerja di Hospital . keje la leklok ... budi bahasa bia jaga .. jangan lancau sangat mulut tuhh .. pesakit pun ade hati jgakk ..

ni haaahh , nak cite .. td aku pegi medical check up kat hospital .. taknak cakap ah hospital mane .. misi kat situ bkn men garang lg .. dh la ukur tggi n timbang berat badan pun sendiri .. pastu tulis sendiri plak tu dalam borangg  .. bgs xyah g buat kat hospital kalau cmtu .. baik dok umah n buat sendiri je .. tp alhamdulillah , skali ayah aku lawan mulut ngn misi tersebut .. bisa mulut dia makin kurang .. HAHA . tp last2 nasib baik die puji aku nsem .. sejuk ckit at yg membara nih . :P

tade lah , just nak gtau penjawat awam yg len .. jgn la kasar sangat mulut tuh dgn pelanggan ... as we all know , penjawat awam ni under Government kan ? so , ape plak kate rakyat terhadap orang2 kerajaan nih ..

dah dah zai .. xbaik cakap byk bulan2 posa nih .. nanti kurus plak posa .. hehe .. walaupun esk dh nak raya insyaALLAH kalau anak bulan sudah lahir tp bulan Ramadhan blom lg abiss .. kebanyakan orang sibuk nak beraya , walhal Ramadhan blum lg tamat .. ingatlah wahai umat islam .. berjumpakah lagi kita dengan Ramadhan\yg mulia pd masa akan datang ? jadi jadikan Ramdhan ini seperti Ramadhan yg terakhir bg kita ..

dh lari sangat dari tajuk asal nihh . haha . xpe .. aku just nak cakap doakan kesihatan aku ... sbb nmpk sihat tapi aku xsihat sebenarnya .. td cek baru tauu aku ............ xde pape lah . ngeee ... just doakan kesihatan aku k .. tQ so much !

lastly , selamat hari raya maaf zahir batin kepada membe2 aku dan sesape yang aku penah buat salah .. termasuk misi tadi .. hahaha ..  balik kampung bia leklok ..

assalamualaikumm ..

2 ulasan:

Nur Syazana Mohammed Sani berkata...

ta suke kalau dapat misi macam tu ,.keje macam ta ikhlas =='

http://syazanasani.com

BiOdAtA AjAi ZaMrI berkata...

yupp .. btol 2 .. bengang gak ckit td .. tp nasib baik posa .. haha