Pengikut aku

Khamis, 11 Ogos 2011

ce korang try ...

ASSALAMUALAIKUM ... ce korang try nih ..



1. anda buka mane-mane blog kawan anda....
contoh : xxx.blogspot.com
2. kemudian, buka semula blog kawan anda itu, tapi dengan membuang huruf 's' pada perkataan blogspot
contoh : xxx.blogpot.com

Apa yang terjadi????
Licik betul mereka ni....

JANGAN TERKEJUT BILA ANDA TERLIHAT ..... hebat btol PERMAINAN ORG KAFIR ... 



tp ini mungkin cara mereka menyebarkan agama mereka .. kita xde hak nak halang or pape .. 
entri ni just nak inform ttg kewujudan bnda gitu .. :)


ALLAHUAKBAR ..... jangan kita terpengaruh sudahh ... teguhkan iman dan tingkatkan TAQWA kpd ALLAH swt .. 

2 ulasan:

Syima Adilla berkata...

yup..
mmg dashyat sgt2..
sbb itu kita yg Islam kne alert..
mereka mmg akn sentiasa cuba menyiarkah dahyah mereka sehingga ramai antara kita murtad dan tersasar..

semoga iman kita kuat.
insyaAllah..
tc.

Salam Ramadhan,
Selamat berbuka.
=)

BiOdAtA AjAi ZaMrI berkata...

yuupp.. huhu .. semoga umat islam xtpngaruh ..

salam ramadhan jugakk
slmt bbkaa ..
:D