Pengikut aku

Khamis, 28 Oktober 2010

~~final finally finale~~



final finally finale exam sudah tamat ~~!!! yeeeeaaayy !! aku sungguh epi bila mengenangkan exam sudah tamat..tp persoalannya,adakah aku dh buat yang terbaik???dan adakah result aku akan baik???aaaaaaaaaarrrrggghh..sangat tension bila aku mengenangkan balik persoalan2 tu..sbb bagi aku,aku belum perfom yang terbaik ag...kt cni aku byk main...kalaulah masa2 aku main tu aku isi dengan belajar,,takde lah aku tension cmni kan...aaarrrrggghh...hurrmm..overall aku rasa aku dh buat yg terbaik la berlandaskan preparation last2 minit ni..dalam mggu ni aku belaja tdo smpai pkl 2 3 pagi kot..mmg terhempas pulas aku stadi...sakit mata aku bila nak bgn pagi...haha...tp xpe lah,nak wat cne kan...meredhai je lah...sapa suh stadi last2 minit kan..hehe..aku bukan ape..alu stadi last2 minit ni coz kalau aku stadi awal2 nanti lupe gak..hahaha..ayat nak sedapkan hati.. :P

udah2 ! aku sepatutnya meraikan kegembiraan hari2 pasca exam ni..huhu...sebelum kteorng bersedih nanti terima result..hahaha..kteorg k..bukan aku..hahahaha..xnak fail sorg2.. :P ramai gak yg aku denga budak2 ni dh bebincang nak tambah sem.....hahahaha...bila mak bapak tanye kenapa..jwb la,bez la duduk kt asasi unimas,,sbb tu nk tmbah lagi satu sem..hahahaha..siot tol la...bapak punye bez duduk kt asasi unimas ni..kteorg blh byk relaks..haha..tak mcm asasi len..asasi len bapak la byk assignment,presentation,tutorial...kteorg mane ade..hahaha..kteorg juz ade assignment n tutorial je..huhu..tu pon jarang2 skali..tutorial kteorg juz ambik kertas soklan n balik bilik..hahaha..lantak ah nak wat ke x..tp aku wat k..wat bodoh je ngn kertas tu..hahaha..sbb tu jd bodoh skang.. :P (msti ade yg ckp 'tau xpe') hahaha..xpe la...mmg mengakui diri ini bodoh pon..saya xpndai pon...tacing la plak..sobs3.. hahaha...xde lah..aku bukan bodoh,tpa ku ni slow learner..dalam kuliah aku bukan dapat tangkap terus ape yg di aja lecturer..aku kne tnya kwn2 sebelah aku dulu,baru aku blh paham betol2..dan bila aku dh paham tp xrevise balik,..konpem aku lupe balik..tu la aku...kalau dulu bez je kan..tiap hari cikgu suap ilmu kt skolah..skang ni sume kna suap sdiri..dats y aku mcm xbiasa ag dengan cara baru ni...aku masih xleh berdikari sdiri dalam menuntut ilmu..plus awal2 masuk cni dlu aku mmg xleh fokus..byk gler mslh menimpa aku..tp alhamdulillah,aku dh pulih..skang aku dh paham cara nak berdikari sdiri..aku dh ada semangat nak suap sdri...so,aku harap rentak ni berkekalan dah aku blh carry on sampai abis sem 2 nanti..aminn..oleh itu,watch out la kawan2ku..huhu..aku akan menggegar asasi unimas ni pada sem depan !! hahaha..bapak tiba2 semangat nasionalisme datang..hahaha..tp susah gak coz sem 1 aku dh sial..msti aku susah nak gempakkan sem 2..sbb kat cni men carry mark..mark sem 1 dicampo mark sem2..huh..susah2..terhempas pulas ag la aku sem depan..xpe lah..my farther said..kalau aku xleh perfom well cni aku akan dikawenkan...KAWEN??????hahahaha...xde lah..bapak aku bukan mcm bapak TASHA...kalau xdpt 4 flat kna kawen..hahahahaha...bapak lawak si tasha ni..sampai skang aku rasa nak gelak bila igt die cakap cam 2 depan semua budak asasi + lecturer2..hahaha..masa 2 kelas critical thinking kt ET..i still can remember it..haha..


alamak..PES 2011 dh memanggil aku..haha..before aku henjoy..aku nak ckp..
1st nite merdeka..
aku dh dating ngn ehem2..kantoi ngn byk gak r kwn2..hahaha..sial la korg,aku g KFC,korg g gak..haha..
:P
n ada yg dah pegi jamming..waaaoo..bez gler..
n ada 1 bilik tu penuh dengan pemain2 dota yang tegar2 belaka..
n aku denga dh ada yg nak kua g kuching coz nak beli kek lapis nk bawak balik semenanjung..
n dah ada yg melompat2 teriak2 coz xsaba nak balik..hahaha..
n td dah ada yg cari movie2 coz  nk layan malam ni..
n macam2 ada laa...hahahaha..

selamat henjoy kawan2..semoga kita bertemu lagi sem depan..aminnn..yg balik semenanjung..balik leklok..kimsalam ngn kakak2/adik2 pompuan k..kalau ade.. :P
yang dari borneo pun..balik umah leklok.. :)
adiooossss..salam..

2 ulasan:

ieka berkata...

zai.... berusaha.. study2....
dah abis exam pown ek.. besh nyer.. leh men loncat2 katil ar pas ni.. xde pikir soklan exam doh...

bila balik.. adoi... besh nyer.. jgn la besh sgt cian kami yg kne jwb exam lagi ni.. muka jlz dah ketara ni...heheh*_*...

zai... jumpe kt pakdol jgn wat xtaw je.. tgur2 la...

btw moga selamat smpai n jumpe ibubapa tercinta n then jgn lupe dtg sem dpn k... ^_^

Mohd Zaihazlan berkata...

ok2..kalu saya terperasan..saya tgo laa....tp saya ni jenis yg susah nk prasan org..huhu..sbb mata saya rabun..hehe..kalu jauh2 2 konpem xcam..