Pengikut aku

Isnin, 11 Oktober 2010

Da BoMbAsTiK !!!

memang betol kata rahmat..aku boleh...haha..takku sangka sang pendekar bole bertukar jadi penari..tp dat was a memorable experienced la dalam hidup aku...aku sayang sanggar seroja sgt2..xtau la tahun depan dapat join lagi ke x..tp i enjoyed every moments in sanggar seroja..appreciate it very much..credit for rahmat dan tasha kerana mengheret aku join sanggar seroja...mula2 semua org cm xcye aku join tarian..hahaha...xpenah2 aku menari kt cni,tbe2 join tarian..haha..kalau menyanyi 2 xheran laa,coz aku mmg penyanyi tegar d kolej ni..wakakaka... pada mulanya aku agak kayu time menari,tp skang ni alhamdulillah..makin lembut kot tarian aku..hahahah..sampai kawan2 pompuan aku cakap aku lagi lembut menari dari diorg..hahahaha...tp aku lembut dalam menari je k..jangan dilupa wahai kacang kepada kulit..huhu..kepada peja,aku xcurang dengan SILAT SENI PUSAKA GAYONG MALAYSIA k...hahaha..aku still GAYONGAN..back to da topic..semalam 10/10/10 kolej seroja telah mempertahankan gelaran juara tarian citrawarna sempena pesta konvokesyen tahun 2010..n aku salah sorg drpd penari mewakili kolej seroja yg digelar sanggar seroja..thank you kepada abg robert and abg awang n abg2 n akak2 yg telah melentikkan aku...hahaha..mmg terbaek la korg ! tak sia2 kte berlatih tiap2 malam dan dekat2 nak tournament ni kte berlatih sampai 12 tgh malam kot...aku rasa berbaloi gak la aku terpaksa korbankan masa malam aku yg sepatutnya aku isi dengan belajar..hadiahnya bole tahan gak la..disamping hamper2 n piala2,kami dapat RM1000 tunai setiap seorang...hahahahahahaha..xde lah ! botak kepala penganjur nk bg RM1000 pd setiap peserta...duit 2 kteorg dpt ramai2 laaaa..tp cik syarifah ckp,die xkn bg duit 2 kt kteorg..tp die akn wat picnic...hohoho..bez2 ! mmg letih gler semalam..pagi ada latihan,tghari sampai ptg ada rehearsel,pkl 6 bersiap nk pegi tournament..aku di make over kott..hahahahaa..sumpah gelak gler aku tgk muka aku setelah di make up..adik aku n kazen2 aku sume terus kol aku n gelak lepas aku uplod gmba aku di make up kt fb....sume cye aku masuk tarian..nk tgk gmba aku di make over..let's jom !


*petang rehearsal
sambil menunggu masa bertandak(menari)..begamba luh ngn keta pameran

nak jugak amat.. =.=

model keta..haha..

penatnye tggu..dh la panas..


org len tgh tggu..aku n amat bejalai ke booth2 pameran..huhu

ni booth negeri kelantan..hehe..lme xmen rebana


keboringan.. >@_@<

seeeeeeeeeeennyyyuumm...hahaha.. :)

mak cik phyllis ni malu2 plak..

akak2 n tasha...

poyo ah rahmat..hahaha

tasha,sapakah laki yg putih2 kt tepi skali 2???..hahaha..

eewwwwaahhh...hahaha..

ni bertandak ke berkawat??

peace !
*masa make up ! haha..
bersepah ngn baju2 n barang2 make up ! haha..

semua org bz bersiap..



cantiknye awk...hahaha..intan saidatul farahin pangiran morshide.. pnjgnye nama awk,, :)

tasha setelah di make up..wakakakaka..

turn aku plak..hahahahaha..

eeerrmmmmmm....


sempat lg posing..hahaha..



the result ! haha..geli hati aku tgk..hahahahahaahhaah..

turn rahmat plak..hahaha..




mcm hantu ! hahahaha..


nsem atau cantik??hahahaha..

peace awak ! haha..


alalalalala...phyllis ni,pandang la camera..hahaha.


hehehe.. (^_^)

aku still ag ngn bunga silat..haha..
*malam citrawarna..
malu siot aku..dh la pakai bju xde lengan..hahaha..

ehem2..haha..

semua budak2 asasi yg join..

kamek dengan phyllis comel... LoL !

weeewwwwiitt ! haha.

bergamba ngn staf2 seroja..

once again..peeeewwiitt ! haha.

lagiiiiiiiiiii...haha..


dat's all from me utk pos da bombastik..soe coz gmba time kami org menari xde,sbb aku xsempat nak suh org tlg amikkan gmba kami menari..ni je yg ade...tp aku ade link video kami menari..





*untuk awak,ni lah xtvt saya yg saya xckap kt awak 2...hahahaha..saya malu la nk gtau awk yg saya masuk tarian..MALU INDAH..hahahaha..

4 ulasan:

ieka berkata...

salam..
congrate ya dik.. bub juara seroja ..!!!!
i so proud with ur all penari seroja..

by da way.. if nk masuk lg bley... cuma next year dimana kamu itu je persoalannya..
if stay seroja.. still wakil seroja.. if dpt medic or mane fakulty lain n stay kt another place so... ?? hehe..

last for me... thanx atas meharumkan seroja...

farah-intan berkata...

awk yer.. XD

Mohd Zaihazlan berkata...

ieka : wslm..hehehe,,tq...2 la pasal..tp xpe..klu dh xde...skurang2nya i got da experienced wif seroja.. :) bez sgt3..


farah intan : yeeeeeerrr..haha

ieka berkata...

yup.. btoy 2 at least dpt gak experience kn... tp mlm tok ktk mmg comey.. lipstic 2 lg ayu bah... hehe... i like..hehehe^_^