Pengikut aku

Selasa, 28 Ogos 2012

Salam Syawal

Assalamualaikum,

Ramadhan al-Mubarak telah pergi meninggalkan kita,semoga segala amal ibadah yang kita kerjakan di bulan yang penuh mulia itu menjadikan kita insan yang fitri di bulan Syawal..aminnn..masih belum terlambat gua nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin..segala silap salah gua lakukan harap dimaafkan..gua juga manusia biasa yang tak lari dari kesalahan.. :) amacam Aidilfitri korang ? meriah tak ? berapa pasang baju raya ? gua 10 pasang JEEEEE..hahaha..takde lah, gua ckit je..ade lah beberape pasang..hehe..harap-harap meriah bam bum bam bum lah kan..kepada yang tak berapa nak meriah tu mungkin ditimpa musibah kott atau mungkin tak dapat beraya di kampung bersama family , jangan berduka sangat.mungkin ada hikmah disebalik ape yang berlaku..

raya gua tahun ni agak simple je..nak kate meriah pung pang pung pang takde lah sangat..sederhana je..sebab duit raya makin tahun makin ciputt..ngeeeee~~ :D . takdelah..bagi gua dapat beraya di samping family tercinta pun dh cukup meriah...gua lihat family gembira, kawan-kawan gembira..itu dah cukup buat gua rasa meriah di hari raya..

btw , Nikon D7000 gua tak dapat monopoli sangat oleh gua, sebab sepupu sepapat gua yang selalu over excited berjimba-jimba dengan Nikon D7000..here some pictures di aidilfitri..

malam raya .

antara menu di pagi raya.

biskut-biskut raya

ayah bonda gua yang hensem dan cantik..mcm anak die..ngee~~ :D

this is cousinku Damia adik kepada Daniel.

beta sempat jugak posing sorang di pagi raya.

dari kiri kak lini(cousin) , ayah , mami(aunty)

sedara-maraku

ok , ni plak Safia adik kepada Damia
ready nak g beraya umah sedara mara..

ni adik aku...

ok, ni aku mase tahlil kt kubur nenek dan datuk gua dgn abang-abang ayah gua yang telah meninggal..al-Fatihah kepada mereka.

ni dressing aku before g beraya umah kawan after asar.. :D

tunjuk muscle ckit di hari raya ke-2. hehehe..ade ke ? :P

cousin gua tengah men bungapi kt depan umah gua..gua tukang amik gmba dorang men..haha..

ni Daniel abg kepada Damia n Safia td..  comel kan ?? :D

open house kt umah gua raya ke-5.
semua makan bersila..xde meja makan bagai..
sangat simple dan mudah open house kt umah aku..

posing after balik semayang Jumaat..hehe..putih suci bersih je kan ? i like this photo !!

one more !! huhu..abaikan ketembaman gua. :D


itulah serba sedikit perkongsian gua pasal hari raya gua..harap-harap coretan gua di blog tentang raya tahun ni, menjadi medium untuk gua imbas kembali kenangan lebaran pada tahun 2012...sesungguhnya kenangan tetap menjadi kenangan , dah tak boleh nak undur balik..tp kalau nak imbas kembali boleh..yeesss !! melalui gambar2 je lah..

akhir sekali , 
Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir dan batin dari Mohd Zaihazlan bin Zamri sekeluarga !

5 ulasan:

Masmira Masri berkata...

awat lagu sedeyh...tp kita suka lgu nih hahaha,..selamat hari raya yer....

jemut singgah n follow
http://myaleo.blogspot.com/2012/08/23-august-2012.html

Awie Omar berkata...

Salam Raya. Dari awieomar.blogspot datang mengadap. Baru follow sini. Dengan ikhlas hati nak menjemput anda untuk sertai game top "BLOGGER" musim 3. Segala yang berkaitan pasal game untuk musim 1 & 2 boleh tinjau kat blog. Senang je caranya nak sertai game ni. Tak perlu buat apa apa entri. Hanya follow blog "Awie Omar" dan komen di mana mana entri dengan menyatakan "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE". Ganjaran wang tunai akan diberikan kepada johan. Harap sudi la menyertainya :)

iamAjaiZamri berkata...

masmira : sajee...minat dgn lagu ni..hehe..btw , dh follow anda.. :)
awie : dh follow anda juga.. :) btw, thanks for the invitation..nnti klu gua rs nk join gua komen yaa..

Cinta hazanis berkata...

mesti peminat k-pop nih. huhu

b!eha berkata...

hye belog si kacak..salam perkenalan