Pengikut aku

Rabu, 22 Februari 2012

2 decades already !

firstly , aku nak memanjatkan kesyukuran ke hadrat Allah swt , kerana masih lagi memberi peluang kepada aku untuk menghirup nafas dengan selega-leganya di bumi-Mu ni ya Allah..


maka dengan berlalunya tanggal 21022012 , aku secara rasminya menjadi seorang yang berumur dua dekad . ALHAMDULILLAH , tak terhingga aku ucapkan kepada Allah swt , kerana bukan semua manusia yang lahir boleh mencapai angka dua dekad ataupun 20 tahun. Tapi aku diberi peluang itu..aku tak mempunyai target apa-apa untuk birthday kali ni , cuma satu je aku berharap , SEMOGA HATI INI LEBIH DEKAT DENGAN ILAHI . :) dan aku berdoa supaya aku menjadi anak yang baik untuk kedua-dua ibu bapaku..insyaALLAH..AMINN..

Terima kasih banyak-banyak kepada kawan-kawan yang buat surprise kat aku pukul 1 pagi . sumpah aku tak expect apa-apa dari korang , bagi aku spend masa dengan korang itu lagi penting..dan aku mintak maaf sebab tak ceria malam tu , actually i miss my family soo muchh !! that's why malam korang ajak keluar tu aku tak ceria macam hari-hari biasa..yelahh.baru 2 hari kott berpisah dengan family after cuti sem , then terus birthday aku family takde , so agakk sedihlahh..but kawan-kawan , korang dah buat birthday aku happening ! aku tak tau cane nak hadapi kalau korang takde at that time , dah la family jauhh..korang plak takde..argghhh..i cannot imagine..thanks ihsan , abg cici , kak hatty , yuyu , ijat , felix and vina !! and wish dari kak chaca thru voice note kat bbm n call kat henpon buat saya terharu.. :') thanks kak chaca meowmeow..hehe..then petang 21022012 , abang Hafiz plak belanja ayam golek dan cucur..mmg sedap !! thank you ! :)

for the wishers in fb,twitter and phone message, aku nak ucapkan thank you soo muchhh !! agak banyak lah..thanks coz ingat jugak birthday aku dan sudi wish..aku doakan apa-apa yang korang wish yang baik-baik tu berbalik kat korang jugakk..AMINNN.. insyaALLAH.. :)

ok before i leave , nak kongsi ckit gambar mase kene disurprisekan..HAHA. 

 cake KFC ! huhu..sedap..

ok , this is my bestie..ihsan.. :)

 ok , smurf tu bukan hadiah birthday . just saje-saje nak gedik bergamba.. haha..


setakat ni blom sampai pun hadiah kat tangan ni , :( sedihnyee..
HAHA , xde lah..hadiahkan doa pun dah cukup dah untuk aku.. :)
walaupun takde hadiah sampai kat tangan pun takpelahh , tapi aku dapat hadiah header blog yang baru..hehe..thanks to myra vea blogger hebat kitewwww !! thank you soo muchh kerana melayan kerenah saya yang bagai ini.. :P


nak jerit japp ,

MOHD ZAIHAZLAN BIN ZAMRI , YOU ARE ALREADY 20 YEARS OLDD !!! 


assalamualaikumm.. :D




3 ulasan:

Izzah Ab Aziz berkata...

btw, happy birthday :D

Fakrullah Embong berkata...

happy birthday 20 th!

BiOdAtA AjAi ZaMrI berkata...

izzah : tq.. :)
fakrullah : tq.. :)