Pengikut aku

Selasa, 6 Disember 2011

Kursus Asas Fasilitator EXTREME !!! (KAF EXTREME)

sangat-sangat happy dapat jadi salah seorang peserta KAF EXTERME !! walaupun aku terlambat sehari . program ni bermula 25hb nov tp aku join 26hb nov till 27hb nov.. walaupun 2 hari 1 malam je aku join tp sumpah manfaat drpd KAF ni sumpah byk ! salah satunye ialah , aku dapat berkenalan dengan ramai kawan-kawan yang sumpah best . dalam program ni kitorang diajar macam mana nak jadi seorang fasilitator yang bagus or hebat or watsoeve lah ! there are some pictures . tengok-tengoklaaahh .. HAHA.

 this is my group , group 2 .. even aku dgn ihsan bukan dari group ni asal-asalnye , kan aku dtg lmbt dengan ihsan , so mase urusetia divide group kami berdua takde . mula-mula datang tatauuu nak join group mane , so kite berdua men masuk je . yang tak tahannye nak jgak same group. haha . sepatutnye xleh .. tp lantak p lah org Kedah kata . HAHA .

 inilah geng bas skolah .. haha , takdelah.. ni lah geng urusetia yang bertindak menguruskan hal-hal dalam program ni. masih ade yang tiada dalam gambar ni , ntah kemanolah deme yang len tu pegi ..

 ini gambar bersama-sama Timbalan Naib Canselor Hal Elwal Pelajar dan Alumni UNIMAS Prof Mohd Fadzil Bin Abd Rahman.

 kami kembar .. hehe .

group 2 foto session .. :D

 sangat-sangat best berade dalam group korang even aku dgn ihsan adik-beradik tiri korang je .. :') sobs sobs ..

 blh cam aku tak ? hehe ..ni mase same-same nyanyi lagu warisan ! 
amboiii fasi tu bukan men semangat lagi menyanyi . HAHA ,
untuk makluman korang yang pakai baju kurung putih kat tgh tu bukan makcik cleaner k ,
itu fasi yang dijemput khas dari Biro Tata Negara (BTN) . haaaa , jangan skati je ~~


 mase ni kitorang men mcm treasure hunt..tp yang susahnye kitorang kene pegang sebatang lilin n seuntai benang yang panjang , sepanjang men lilin takleh padam , benang takleh putus/tersimpul . kalo korang nmpk , kitorang semua tgh pegang sesuatu kan , haaa , kitorang tgh pegang benang tu lah sbb syarat setiap ahli kumpulan wajib memegang benang yang seurat tu ... susah gak kan ? group kitorang sepatutnye menang men game ni , tp alangkah malangnye tandatangan yang kitorang dapat sebenarnya tandatangan palsu dari jin-jin awan nano.. dan semua kumpulan kene tipu.. HAHA ..BoNgOk ~~  last-last takde yang menang .



 geng-geng urusetia yang mmg setia menyakat aku dan ihsan . :/

khusyuknye mendengar arahan sebelum men treasure hunt .. kuikuikui..

 comel tak ? haha , kitorang nyanyi lagu masihkah kau ingatt dengan gaya-gaya sekali . HAHA .

haaaa... tgk , jejaka-jejaka comel.. :P

 tgh gelak tengok aksi kawan-kawan buat macam-macam gaya yang disuruh fasi.. HAHA.

 kami memang selalu stick together , bukan gay okkaaayy , kami kembar ! :P


sape boleh cari aku dalam ni sila pm aku k , nak bagi hadiaahh .. 
hadiah die sgt misteri . :p

ni hah , aku kasi zoom lagi ..HAHA ,



balik je aku terus tido 12 jam.. HAHA , tak pernah-pernah aku tdo selama gituu ~~
lagipun aku tak sehat mase tuu , i got flu ~~
tp tetap semangat mengikuti aktiviti-aktiviti yang dijalankan.. 
big clap for everyone in KAF EXTREME !!
COZ EVERYONE DID A GOOD JOB !! 
ni senyuman paling manis aku bg kat korang ,
;D




SPECIAL THANKS TO ABANG CICI COZ SANGGUP HANTAR AKU DAN IHSAN~~
semua gambar dicuri dari fb Tuan Bahari , abang felix , kak anis , dari blog kak chaca sukew meow meow dan ade yang dihandphone sendiri .


1 ulasan:

myravea berkata...

Congrats, dah 400 follower ;)