Pengikut aku

Selasa, 6 Disember 2011

400 followers !

Selamat menyambut pengikut yang ke-400 Belog Si Kacak !!! 

alhamdulillah , terkejut ni ! bangun-bangun je dari tidur bukak blog , tengok-tengok dah 400 followers . ceeehhh , bajet jee . HAHA . takdelah , tipu je tipu je . sebenarnye tak terkejut punn , sbb dah tauu if my blog hits 399th followers , akan ade follower yang ke-400 menyusul dengan kadar yang segera ! HAHA , mungkin korang tak faham . okkay , sebenarnye , blog ni dah ade orang reserve nak jadi follower yang ke-400 . HAHA , katanya nak jadi yang exclusive dan special.. oklah , after 399 orang follow blog ni terus aku msg si Myra Vea ni cakap my blog is oredi 399th follower .HAHA . oppsss , dah terbagitau plak sape .. HAHA , okkay .. tq pemilik blog dinky wink myravea . i know u wait so long to follow my blog . yelaaahh , i am not a famous blogger like u ! :p  *bangga ni ade blogger hebat follow

thanks jugak kepada semua follower-follower aku yang setia mengikuti aku walaupun kadang-kadang blog ni senyap kadang-kadang sehari 4 5 post . tak menentu kan ? huhu , tp korang tetap tak tekan unfollow blog aku . thank you so much !! mmmuuaaaaccchhh !! ;*

okkay , special thanks jgak kat ihsan aka my kembar sbb BARU follow blog aku , eerrrr ! HAHA . 


Alhamdulillah
Alhamdulillah
Alhamdulillah ..... :)

teruskan follow blog aku k ! 
manfaat kite kongsi bersama ..
yang baik daripada Allah swt korang ambik lah , yang buruk daripada aku jangan sesekali korang ikut . :D

5 ulasan:

@ Syima Raaif @ berkata...

sy yg ke 404,,btw congrats da cecah 400 follower =)

myravea berkata...

Congrats Lee Minho..

Berjanggut tunggu..kuikui :)

Nur Syazana Mohammed Sani berkata...

wahhh . untung lah follower dah jejak angke 4++ ^_^

http://syazanasani.com

BiOdAtA AjAi ZaMrI berkata...

syima : tq lawa jgak no tuhh ! haha . :) tq..

myravea : tq Heliza ! :D

syazana : hehehe.. baru 4++ blom lg 4+++ ..

Cik Chokie berkata...

tahniah tahniah :) happy blogging ye jiran blog . hihi