Pengikut aku

Isnin, 9 Januari 2012

"MYRAVEA : Segmen Warna Pilihan Untuk Blogku"

salam ,

ok saya tak pandai sangat nak main-main benda-benda macam ni , this is my very first time..haha..nak cube je..by the way , SELAMAT ULANG TAHUN YANG KE _ _ untuk MYRAVEA . tempat kosong tu korang isi sendiri , saya takmo isi . nanti ade orang marah pulak kat orang muda ini..haha. :p

ok , this is my wishes for you . just look at the wishes with the tick one and ignore with the wrong one . hehe.


  • i wish you all the best in your life especially as a MUSLIMAH . 
  • i wish may Allah Bless you always . 
  • i wish you happy with your family . 
  • i wish you were here . (okinicumalagu)  ✗ 
gurau-gurau je .hehe..ok straight to the task . the task ask me to do ...

Buat satu entri bertajuk "MYRAVEA : Segmen Warna Pilihan Untuk Blogku"
-  okkay , tengah buat..

Pilih satu atau dua warna yang menjadi pilihan untuk blog korang dan nyatakan sebab jika mahu 
-  taknak satu warna , tamak haloba nak dua warna. HAHA , ok , pilihanku ialah PUTIH dan MERAH . sebabnye , PUTIH itu suci , dan MERAH itu MANCHESTER UNITED . HAHAHA , nampak macam tiada kaitan kan ? memang takde kaitan pun , tapi just nak cakap warna putih dan merah ni antara colour-colour favourite saya lah maksudnya. hehe , get it ?

Letakkan header myra di entri tersebut
-  okkay , tengah upload ke entri ni .
                         |
                         |
                         |
                         |
                         |

   okkay ini dia :





















Letakkan link blog myra di blog list korang
-  okkayyy , yang ni pun dah buat . hehe. :P

Akhir sekali , postkan link entri korang di bahagian komen entri ini
- terjah die punye blogg !!!!!



okkay all done ! hehe , lastly nak ucapkan SELAMAT TAHUN BARU 2012 . Semoga amalan kita di dunia sebagai hamba ALLAH swt bertambah . kurangkan dosa dan tingkatkan pahala. InsyaALLAH 2012 menjadi bermakna bagi kita..dan MYRAVEA , selamat menambah umur ! :D *so nice to know you !


assalamualaikum !

2 ulasan:

Penjual Reflesia™ berkata...

MU...hihihi -.-

salam kenalan dari segmen yg same.. -.- jom ke blog saye pulak... http://lovestory313.blogspot.com..

BiOdAtA AjAi ZaMrI berkata...

yupp MU ! hehe.. minat jgak ke ? salam pknln jgakk.. :) have you follow me ?