Pengikut aku

Isnin, 12 September 2011

Menara Gading .

assalamualaikum ,

today is third day as a student Universiti Malaysia Sarawak after .
hari ni kuliah start , aku bangun boleh tahan lmbt laahh .. pkl 6.30 pagi ...
sbb dh terbiasa kt umah bangun lambat2 kan .. hambik kauu .. HAHA ,
tp seriusly penat jalan kaki dr kolej ke fakulty n fakulty ke kolej ..
aku kolej bunga raya . kdg2 rasa nak g cempaka , kdg2 bangga d bunga raya .
haha ...blom cukup smgt kekolejan aku nih .. xpe2 , kte tgk lah nanti aku tuka kolej ke x ..
dan fakulty aku ialah Fakulty Sains komputer dan Teknologi Maklumat aka FSKTM/FIT .
aku amik course Multimedia Computing .
i am ok with my course .. i love it so much after hearing lots of briefing bout the course .
bg aku , aku xheran org yang amik FK/MEDIC . because bukan Fakulty o course yg blh buat kite bjaya .
yang penting usaha .. kalau amik FK pun tp after graduate dok umah je xde keje . n kalau amik FIT after graduate dapat keje ... mane lg hebat ? haaa ... kan ? yang penting usaha ... insyaALLAH , i will boost my spirit during the first sem . chaiyok ! chaiyookk kpd aku ! :D

now nak cite sal MAP plak ,

MAP kali ni agak lah boring ..
aktiviti sumpah xbest ,
byk gler ceramah ... aku bukan jenis yg suke tadah telinga denga ceramah .
haha . kalau dibandingkan dengan MAP asasi dulu ,
sah sah ! aku pilih MAP asasi dulu . n aku konfem ramai budak asasi cakap gitu .
rindu gler dgn MAP dlu . the best MAP that i have joined !
skang ni ramai yang dh belah . x ambik degree kt UNIMAS .
aku rindu AIN HAZIRAH damn Much !
aku rindu TASHA !
aku rindu nak gelak ngn KECIK !
n ramai lg lah ..
korang yg pegi jauh2 jangan lupa aku k ,


somone have asked me . " ko dh dapat target ? "
haha ... n somone ada tanya aku " awk single ? "

now aku jwb .. target ade dua org ! seriusly ! haha .. both from my ............
xleh cakap nanti ade org tau . haha . tp yg sorg susah nak tackle sbb die mmg xlayan laki .
dalam LDK pun die x aktif sgt . just borak dengan bestie die je ... aku dh try bwk borak tp seems like die sgt2 xbiasa n malu .

yg ke dua ni , ok ... nmpk mcm ok .. tp xtau lahh .. aku buat lawak ade jgak respon die . HAHA .

tp both of them are non !
tu yg aku xleh teruskan ... HAHA ..

kawan biar beribu , tp setia biar pada yg satu ..
assalamualaikum ...

2 ulasan:

cik riffa :) berkata...

all the best!
suka ayat last.
hahha

XD

BiOdAtA AjAi ZaMrI berkata...

hahaha ... tq.... :)