Pengikut aku

Sabtu, 15 Januari 2011

banyak cite ni...

huuiiissshh...dh lama tak update belog aku ni..
lately,amat bizi dgn belajar belajar belajar..
sumpah mcm org xde life..
every week ade quiz math...
hadoooyyaaiii...
penat gler terkejar kejar nak belaja...
dh la soklan quiz susah tahap gajah..
haha..
ambik ko..tahap gajah pun ade..
ok ok...
stop talking about quiz haram jadah sume 2...


peeeewwwiiit2..
termenung ape tu??
hahaha..
firstly aku nak cte sal first experience pegi kampung budaya..
i can say kampung budaya was awesome !
sbb byk gler pemandangan2 bez..
tp org cakap kalau pegi for the second time dh tak bez..
sbb trick diorg layan pengunjung same je..
aku blh cakap bez sbb that was my first day jejak kaki kat santubong and kt kampung budaya..
somthing yang aku xleh belah bla menjejak ke tempat baru ialah...
BERGAMBA..
syok beb begamba..
bg aku begamba dpt memuaskan hati aku dan menyenangkan hati aku...
tak kesah la org nak ckp ape...
sbb gamba adalah kenangan yg kekal...
we can remind all our memories by looking our pic at that moment..
ceehh..berfalsafah cket !

aku nak kongsi memori2 aku dengan korg sume..


jom masuk !

pose jp before masuk..


mcm kt korea kan??
haha..
so,sape2 yg rase nak g korea tu..
xpyh..datang je kampung budaya..
dh terasa idup kt korea..
tambah2 hari tu ade rombongan pelajar korea kt situ..
bez gler borak2 ngn diorg..
mmg terasa korean abes la aku ni..
:P

aku dua..ihsan dua..haha..

weeeeewwwiit2..hot kakak..
:P

smart gler gmba ni.. :D

double hottie ! :P

bersama tiga dara pinggitan drpd sabah negeri bawah bayu.. ;)
suke tgk yang pakai spek yang paling kiri tu..
admire dgn kelembutan kulit die..keayuan die.. :P
opppppsss...
lebih suda...
hahaha..
just kidding..
:P
(yeke??)

again double hottie...

abg2 macho men congkak..
haha..
abes macho..

nikon dslr is great !!

nenek..nak nombor telepon.. :P
jgn men2 nenek ni pon ade hp k..

begamba dgn encik patung hitam


after pusing2 kteorg masuk kt theatre..
kt situ diorg persembahkan jenis2 tarian yang ade kt swak..
kalau tak silap..gmba ni masa tarian kaum MELANAU..
last2 kteorg sume dijemput naik menari skali dgn diorg kt ats stage..
aku n da geng..konpem naik..
hahaha..
agak lucu melihat kwn2 aku menari..
termasuk aku gak..
yang beznye..
pentas tu penuh dgn budak asasi unimas..
agak gedik budak asasi sains unimas ni..
:P
btw,henjoy gler...

after sume abis..
sesi bergamba secara poyo2 bermula kembali..
hahaha..

action kamen !!
mcm budak2 je..
haha..


kepada yang ckp rambut aku skang ni lawa..
thx byk2..
hahaha..
poyo je..
n kepada yang cakap aku skang ni makin kurus..
anda mmg tak ambil berat sal saya...
sbb berat saya makin bertambah skang ni..
pipi pun makin tembam..
COMEL...
:p

smart gler..fiiiuuuussshh.. ;D

tutup cte sal cultural village..
aku nak cte sal funfair lak..
hehe..
dh besar2 pun masih pg funfair ag.. :P

kami bertiga..
aku
tiqa belle 
bunga jasmeen..
mula2 plan nak kua dinner je..
tp disebabkan tmpt kami dinner tu bersetentang dgn funfair,iaitu SCR..
so,aku ajak la mereka berdua pg men kt funfair jp..
diorg mmg pantang kalau d ajak ke tmpt2 cm gini..
konpem nak..
haha..
lagipun,aku dh lme gler tak berkunjung ke funfair..
dh tak hingat masa bila last aku pg funfair..
tp seigt2 aku la..last aku g funfair masa skolah rendah dlu..
tp tak igt standard bpe..
before kteorg pegi..
kteorg makan kenyang2 dlu..
mmg elok sgt2 lah tu..
jp ag nak naik bnde2 berpusing..
tp tiqa belle makan tak abis....
nasib baik ada saya kan???
blh saya tolong abiskan..
:P
peewwwiiit..
hahaha..

abis makan sume baru la kteorg gerak ke lokasi..
tp silap aku,sbb tak ambik gamba byk2..
ada satu je..
tu pun miss tiqa yg ambikkan..
miss??
:P
dari kiri : saya,miss tiqa n miss meen..
hahaha..
masa ni kteorg naik kapal berhayun..
mak aaiii..
nak terkencing rasenye..
dh la kteorg duduk hujung skali..
meanings that,kalau kapal tu berhayun..
kteorg la yg paling tggi..
fuuuuyyoo..
mmg jantung dup dap dup dap gler laa..
hahaha..
tp saya cool sahaja..
miss tiqa yg kuat menjerit..
hahaha..


lastly,aku nak cte sal..SETAHUN..
:)

awak awak..
hari ni dh setahun awak ey..
selamat hari lahir AHMAD NUR ADLI BIN AZMI..
saya penah jaga awk masa awk masih muda dulu tau..
hahaha..skang ni awak dh besar cket..
jp..
bkn cket tp byk dh..
sgt besar..
dan denga2 cte teramat berat..
hahaha..
konpem awak dh lupe saya kan..
tp saya masih igt awk..
mmmmuuuaaahh..
rndu nak cubit pipi awak..
dan cium pipi awak..
ska tgk awak..
:)









5 ulasan:

fairy belle berkata...

kan..???kapal yg sengal kan...

Mohd Zaihazlan berkata...

kapal ndah.... :P

fairy belle berkata...

=p syyhhh..boh bsin glak k....hehe..

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

maaf ziarah kali ni tanpa di undang.... lama saya tak ziarah blog anda..

wooooo muda mudi remaja so sweat

Mohd Zaihazlan berkata...

miss tiqa : aokk...sssyyyyhhhhh..hahaha..

afzainizam : selamat tahun baru...thx coz sudi ziarah.. :)