Pengikut aku

Selasa, 9 November 2010

MUET + PARENT = TAKUT + EPI

1 2 3 4...
waaaahhh..lagi 4 hari aku akn menduduki exam MALAYSIAN UNIVERSITY ENGLISH TEST aka MUET..huh..cuak gler beb..mau tak nyeee..aku xtau nak prepare pape ni..dh la buku MUET aku tertinggal kt dlm locker kt kolej...aduhh2...benci betol..kata MR.PHANG..haha.ape format die ah??cne cara jwb die???cne contoh soklan??sume ni buat aku bingung,resah,cuak n saru rasa hati ni..rasa mcm nak duduk dalam bilik sorg2 kunci siap mgga2 skali..haha..takut bai..rasa takut tu mcm nak sunat kali ke-2 pon ade...haha..tp insyaALLAH,aku boleh kot..berdoa je lah..huhu..alaaahh..dulu sunat ada bran..xkan la nk duduk tulis jwpn ats kertas je x ada bran kott..haha..(motivasi kendiri yg ntah pape)

*sambung kire
5 6..
waaahhh....6 hari lagi parents aku plus adik aku nak datang..beznye...yaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhooooooooo............lme dh tak jumpa..since hari raya hari tu ag..yelaaa..aku sebenarnya jeles gak tgk kwn2 aku cuti sem dapat pulang ke rumah masing2 terus dpt jmpa mak ayah adik abg..huh..tp aku xdpt..mmg aku rindu gler ngn parents n adik aku..sape x rndu kan kalo dk jauh dr fmili..huuurrmm..hari tu kan,time aku balik umah kt klntn..mak aku ada janji ngn aku nanti balik swak ujung taun ni..mak aku nak belikan handphone baru kat aku..hehehe..beznye....aku xmintak pon..aku juz tunjuk2 je handphone buruk aku skang ni kt mak aku sambil buat muka seposen,terus mak aku nak belikan yg baru..jahatnye aku..haha...yes ! yes ! lagi seminggu aku perlu save duit aku..nanti parents aku datang sini,aku xperlu save2 ag..hehe..mak duit sepoloh hengget ! terus dpt..hahaha..gelak sambil mencuit hidung dengan ibu jari tgn kanan..parents aku xkaya pon..dua2 cikgu skolah je kott..tp disebabkan aku juz ade dua org adek beradek jek..so,duit mak bapak aku nak abiskan kt mane klo x kepada kedua2 anak2 die ni..hehe..betol tak???mestila betol ! haha..xsaba dh ni parents nak datang...yeke??ke xsaba nak dpt handphone baru?? :P 

epi2 jgak..MUET cne ni??? muka takut balik.. }:(
* dh mcm kerbau dh muka takut aku..haha..

papepon,untuk kawan2 aku yg ambik MUET di seluruh MALAYSIA ni,tak kira la,Johor ke,Sabah ke,Melaka ke,Perlis ke,Perak ke,KL ke,Kelantan ke,Terengganu ke,Pahang ke,mahupun di UNIMAS sendiri..i wish u all the best of luck k...syg korg sume..thz 4 being my fren..i very2 appreciate it..


5 ulasan:

Syima Adilla berkata...

gd luck zai..kacang je kot muet..huhu...pejam mata je..seyes..xtipu..wow..best kot dpt nset bru..=)

Mohd Zaihazlan berkata...

insyaALLAH..dpt buat kot..huhu..best2..

Syima Adilla berkata...

haha..nset bru tu kire hdiah utk muet la ya..haha..

so..speaking da lpas..& tggal bnda2 alah je kan..juz fokus pd listening je la lbh..tp rsenya ok je..tgk atas sound kt dwan la jgk kan..klo baik ok je..btw..once again gd luck..gambatte..

ieka berkata...

zai... gud luck.. mst kamu dpt buat nyer.. zai... muet bagi lepas band 4 k.. if x.. kne ambik prep 1 and 2 if di unimas...

zai.. dapat hp bwu ke?? jlz nyer..
mok juak kmk hp bwu..

Mohd Zaihazlan berkata...

syima : hahaha..xda la..mek dh lmk xtuka hp ba..btw,thx 4 ur advice..

ieka : insyaALLAH..hehe..btw thx..blom dpt la..hehe...mak juz jnji..tp blom bli ag..