Pengikut aku

Selasa, 9 November 2010

aku lupa result !!!

dalam kecuakan MUET dan kegembiraan femili aku nak datang Sarawak..aku lupa bahawa mggu depan 17hb..result sem 1 dh nak kua..bertambah2 la kecuakan aku..dh la tarikh kua result tu bersamaan ngn tarikh raya haji..kacau mood raya haji betol lah...matilah aku..kalau fail salah 1 paper,aku kne repeat...tambah lg 1 sem..tp nseb baik bapak aku jenis yang memahami,die cakap hari 2 time nak exam.."buat yang termampu je,kalau xmmpu,nk wat cne"..fuuhh..lega aku denga cm 2..tp aku mmg dh buat yang semampu mampu aku...berlandaskan dgn belajar last2 minit..hehehe..biasalah aku..suka belajar last2 minit..alaaaaaaahh..korg pon same gak kan???haha..last2 minit baru nk belek buku..mmg la kelam kabut gler..baru la xtau nak bc bab mne..kt mne nak stat kn..aku rasa blaja last minit ni kalu dikire ngn aku..dh mcm adek beradek..hahaha..mne tak nye..stiap kali exam..msti aku blaja last minit..mmg konpem xleh lari la blaja last2 minit ni..aku cuba gak dulu tanak blaja last2 minit..tp xjd..hehehe..bak kata kwn2 aku,klo blaja awl2 konpem lupa gak..hahaha..so,bgs blaja time nak exam..apa yg dbaca terus d apply dalam exam...btol x????huurrmm..tp adakah blaja last2 minit aku 2 akan membawa aku ke sem 3???uwaaaaaaaa....cuak eh YA ALLAH..sama2 la kita nantikan..btw,gudlark untuk kawan2 aku yang akan usha result 17hb ni...tp aku tanak usha dlu hari 17hb tu..sbb aku takut memusnahkan mood raya aku..takuutt baaii..aku tanak aku raya dalam bilik ats katil dalam selimut..haha..aku harap semua fmili aku terima seadanya result aku pasni...insyaALLAH,aku akan blaja bersungguh2 sem depan..hahaha..semangat ni...stiap kali nk stat blaja balik,mmg cmni..semangat berkobar2 gler..tp dh stat sem..hampeeeehhh..tdo,on9,men je keje..hahaha..aku cuma pelajar biasa...suka men sgt but xska belaja sgt..haha.aku bkn mcm LUTHER KP..salah sorg kwn aku kt UNIMAS..belaja je yg die tau..aku heran gak..buat bnda len die xtau ke???aku tgk 24 jam beg kuliah melekat kt blkg die..dh mcm isi dgn kuku dh aku tgk..dh xleh bukak kot..hahaha..dan aku bkn mcm KAEDY WISHMATER..dalam kelas,ramai yg nk duduk tepi die..sbb kpala hotak die cpt gler maasssyyuuukk..sampai MR.PHANG ckp budak ni lg pandai dr die..hahaha..mane taknye,kdg2 die blh buat shortcut way yang MR.PHANG sdiri pon xpnh terpikir..n time nk exam,die ni bkn blaja sgt pon...on9 fb je memanjang..n klo org ajak men dota konpem2 die tak tolak..bijaknye budak ni..nak exam,tp xblaja gler2,juz gaming gler2 ade lahh..skali lagi aku nak tegaskan,aku cuma pelajar biasa...aku blaja aku pandai,aku tak blaja aku tak pandai..dan aku rajin aku pandai,aku malas maka aku akan bodohlah selama-lamanya..itulah aku..

2 ulasan:

ieka berkata...

jai... jgn cuak2 la.. insyaAllah ade rezeki ktk tok dpt result baik... insyaALLah..

happy raya.. past raya bawu tgok result..hehehe

nAk duet raya!!!

Mohd Zaihazlan berkata...

insyaALLAH..hehe..eleh..org tua la yg msti bg duet raya ngn org muda..